Vi tror på förmågan att påverka

I näringslivet är skillnaden mellan framgång och icke framgång stor. De individer och företag som har förmågan att påverka andra lyckas väldigt ofta bra. Påverkan handlar om att få andra att känna något för er som företag. Ni kanske vill att man ska ändra uppfattning om något? Börja göra något eller sluta göra något? Köpa av er eller tala gott om er? Vilja bli anställd hos er eller bli partnerföretag till er?

Tre dimensioner för att nå igenom

Oavsett vilken effekt ni vill uppnå med era budskap så är det avgörande att ni lyckas fånga er målgrupps uppmärksamhet. Och att er målgrupp förstår vad ni vill säga (ni kommunicerar pedagogiskt), att de gillar er (ni agerar sympatiskt) och att de tror på er (ni lyckas bygga upp er trovärdighet). Detta kan kännas som självklarheter, men det är ofta just inom dessa tre områden som många av våra uppdragsgivare känner att de har absolut bäst nytta av oss. Och det är vi både stolta och glada över.

Att nå igenom handlar om både psykologi och presentation

När man vill nå igenom med sina budskap gäller det att vara medveten om kontexten. Vilken mental status har din målgrupp? Vad vill de höra från dig och vad vill du få fram? Ofta är det inte samma sak.
Att kunna jobba med rätt förväntan och att förstå och kunna påverka målgruppens inställning till presentationstillfället kan göra hela skillnaden om man lyckas uppnå den önskade effekten eller inte.
Drivkrafter, pain- och passion points och framförallt gruppsykologi i näringslivet påverkar utfallet enormt mycket. Vi hjälper ofta våra kunder att både tolka och förstå affärspsykologin och använda den kunskapen till att stärka sin förmåga att nå igenom.

Om Ola Bringle, grundare av TED Retorikstudio

OLA BRINGLE är retorikcoachen och utbildaren som är en av Sveriges mest anlitade talartränare.
På ett mycket energifyllt och pedagogiskt sätt lär han dig hur du både fångar lyssnarnas uppmärksamhet och skapar presentationer i världsklass.

Ola bottnar utbildningen i både forskning kring personlighetstyper, mänsklig psykologi och mångårig erfarenhet från att själv stå på scen.

Ola har talartränat och coachat många av Sveriges mest framstående företagsledare och skapat presentationer för företag från en stor mängd branscher.

Ett axplock av de företag som Ola utbildat och coachat på: Cisco, Ericsson, Exportrådet, PostNord, Trygg-Hansa, Swedbank, Tele2 och Telia.

Missa inte möjligheten att utbildas av Ola och stärka din personliga genomslagskraft.

|  TED Retorikstudio

TED Retorikstudio utbildar och coachar inom retorik, presentationsteknik och hur man når igenom med sina budskap. Vi producerar event i alla format; digitala, hybrida och fysiska. Vi producerar även film och annat rörligt material.

|  FÖLJ OSS